Milyen fajta lehet a cicus?
Még tavaly tavaszon a kertünkben találtunk egy cicát,lerogyott volt,ugy hogy befogadtuk.De azon gondolkodom,hogy vajon milyen fajta lehet.
Nagyon vastag a farka.A szőre mindenhol nagyon hosszú(5cm).Kivéve nyaknál,ott kb 2cm.Télen még gallérja is szokott lenni,és természetesen dúsabb bunda.Az arca egy picit lapos,az orra rövid,kb mint a perzsa cicusoknál.Nagyon nagy szeme van,és sárga-zöld árnyalatú.A füle végén hosszú,fekete szőr van.Bunda mintája cirmos.Nem az az igazi szürke cirmos,hanem olyan barnás-szürkés.Még az "1000 képen a Macskák" könyvben sem találtam meg.Anyukám szerint perzsa féle.
Nagyon szépen megköszönném,ha elmondanátok,hogy ti mire tippeltek,vajon milyen fajta lehet a cicus. (:
(Elnézést,hogy képet nem mutatok,de sajnos nem találtam róla egy rendeset sem.Mindenhol hátat fordit. :S Remélem ez még nem nagy gond számotokra. :) )
A színéből és a füle végén található bojtból és a gallérból maine coon-ra tippelnék, viszont nekik nem nyomott a pofijuk.
Fényképezd le amikor alszik. :)
A füle végéről énis gondoltam Main Coon-ra,de kicsi a szája,és az álkapcsa is.Main Coon-nak pedig rettenetesen nagy az álkapcsa.
Képet pedig megpróbálom később csatolni,mert egyik képfeltöltő oldal is nagyon lassan tölti,már vagy 10 perce itt ülök,és nem tölti. :/
Végre sikerült feltenni.Nagyon nagy volt a kép,ezért nem engedte. :/ No de itt van 1 kép róla :)
Én arra gondoltam,talán Main coon,házi,és perzsa keverék,mivel a Main Coon-nak és házi macskának sem lapos a pofija.Main Coon-t csak azért mondom,mert még csak a Main coon-nak láttam fekete szőröcskéket a füle végén. :)
De azért köszönöm a válaszotokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!