Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Száraz táp mellé milyen...

Száraz táp mellé milyen nedves tápot javasoltok?

Figyelt kérdés

Most változtattam a macskáim étrendjén, hogy egészségesebben táplálkozzanak, prémium tápra váltottam, de nem tudom még, hogy milyen nedveset adjak.

Időm nincs, hogy minden nap főzzek nekik, csak néha, valami olyan tápra gondolok, amit netről tudnék rendelni és jó árban van.

Zoofast.hu oldalról rendelek, ezt az oldalt is itt ajánlották nekem.

Az ár azért lényeges, mert 5 macskám van, ha 1-2lenne, nem számítana annyira, de nem panaszkodok, nem azért mondom.

4lány és egy fiú macskám van, direkt lányokat fogadtam be, mert nekik kevesebb az esélyük gazdát találni. Van 3 5 hónapos lány, őket most ivartalaníttatom, egy már megvan a 3ból.

2012. szept. 21. 15:40
 1/5 A kérdező kommentje:

Felix alutasakost vettem most a kisállatboltban, 4db 100g-os van a csomagban 500Ftért. Találok ennél jobb árban?

Azt tudom, hogy a whiskas és hasonlók nem jók.

Vagy van olyan 400g-os konzerv ami jó?

Egyáltalán milyen gyakran adjak nedves tápot? Naponta, kétnaponta?

2012. szept. 21. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:
A Felix is pont olyan hulladék, mint a többi: ebben is csak 4 % "hús" van.
2012. szept. 21. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:
A Felix egyáltalán nem rossz.Az én cicáim csak a Felix konzervet eszik meg,a paradicsomos a kedvencük.
2012. szept. 21. 17:18
 4/5 Vicuska87 ***** válasza:
A Felix nem rossz, nem allergizál, mint a Viszkász és társai, de nem is a legjobb. A Felixet a rossmannba, vagy leárazva a fressnapfba 100 ft/ alutasak megtudod venni. A prémium alutasakos, az a Schesir, Applaws...
2012. szept. 21. 19:46
 5/5 Maxitabi ***** válasza:

Megnéztem a zoofastot, jó konzerv, ill tasakos, amit ott kapni: schesir, leonardo,evangers, miamor,bozita, almo nature. Utolsónál figyelni kell, hogy egy csomó közüle nem teljes értékű eledel, csak kiegészítő-de száraz mellett nem probléma.

A felix összetételét megnéztem (német oldalon, mert ez a webáruház nem igazán bőbeszédű..)-szerintem kb whiskas minőség(vagyis rossz). Először is cukor van benne-tilos. Másodszor E499 emulgeáló, harmadszor tartósítószer.D3-tuképpen hormon, állítólag magas fokon rákkeltő. Ásványi anyagok, növényi és állati melléktermékek - nem tudni, mik azok pontosan...

Tehát nem ajánlom.. Akkor már aldi shah konzerv, abban elvileg nincs semmi ilyen és árban is elég jó.

2012. szept. 21. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!