Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A csomósodós macskaalmot is...

A csomósodós macskaalmot is kell időnként teljesen cserélni?

Figyelt kérdés

Én eddig azt hallottam elég kiszedegetni reggel este a csomókat és akkor nem kell cserélni csak utántölteni. Én kiszedem minden reggel és este de mégis annyira büdi lett hogy ki kellett teljesen cserélnem. Én csinálálok valamit rosszul, vagy ez természetes?

Most nem tudom hirtelen az alom nevét, nem vagyok otthon hogy megnézzem. Tudtok ajánlani valami jó és nem túl drága csomósodós almot ami nem büdösödik be?

2009. júl. 30. 19:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt is cserélni kell! Sőt, úgy tapasztaltam, gyakrabban, mint a nem csomósodósat. Volt mindkettőből több féle is. Nekem a csomósodós nagyon nem jött be. Mostanában kristályosat használok, az nekem nem annyira büdös.
2009. júl. 30. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:
persze hogy kell
2009. júl. 30. 22:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Ismerősömnek a KT macskaalom jött be. Nem is drága.
2009. júl. 31. 08:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Szilikagéles keverve másfajta, de nem csomósodó alommal= nálunk ez a tuti!
2009. aug. 2. 15:12
 5/9 anonim ***** válasza:
A csomosodó nekünk sem jött be, vettük sokáig, de nem az igazi, minden nap csrélem ami a mi cicánknak van, de 3. nap kicserélem az egészet teljesen, mi a környezetbarát macskaalom CIRMI nevü almot használjuk ez jött be. 800 ft 5 liter.
2009. aug. 2. 16:46
 6/9 anonim válasza:
A csomósodós szerintem rémes... Én reggelente kiszedem amit találok, de 3-4 naponta muszáj lecserélni az egészet... akármilyen almot használsz.
2009. aug. 2. 19:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Én a Fressnapfban szoktam venni a Premiere Excellent nevű, babapúder illatú almot (12 kg), ez is csomósodó és nagyon jó. Én csak a csomókat szoktam kiszedni belőle, és persze, ha a wc oldala is olyan lesz, akkor azt kitörlöm. Egyáltalán nem büdös és nagyon jó minőség!
2009. aug. 2. 19:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sok almot kiprobáltunk, amire megtaláltuk az igazit. A csomosódos mellett döntöttünk, márkáját tekintve a Fressnapfban kapható Multifit (lilatasakos) almot használjuk. Naponta minimum kétszer kiszedem a darabokat, valamit hetente egyszer teljesen lecserélem és természetesen fertőtlenítem az alomtálat is. Nekünk ez vált be, nem büdös, könnyű kezelni és a cicák is szeretik.
2009. aug. 3. 07:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én is a Premiere Excellent nevű, babapúder illatú almot használom (vagyishogy a cicám). Egy 12 kg-os zacskó egy hónapig elég, havonta szoktam cserélni, egyébként csak kilapátolom és utántöltöm.

A kristályosat én is próbáltam, de az én cicám lábujjai közé szorult, és így szétszóródott az egész lakásban, és a cica popsijába is beleragadt, sebesre marta.

2009. aug. 3. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!