Meddig fog ez a tépelődés tartani?
Lett egy macskám. Gyakorlatilag eddig gazdátlan volt, engem választott.
A helyzet eleddig a következő volt: egy csaj macskája volt, ő elköltözött, a palija aki itt maradt nem foglalkozott a macskával. Az új nője csak annyiban hogy néha dögönyözte, az 5 fősre bővült macskatársaságot a házinéni etette.
Na most ez a cica megtalált engem pár napja, mellettem eszik, nálam alszik, mindig a nyomomban van.
DE.
A szomszédok éjszakánként az udvaron ülnek, hangoskodnak. Én nem hallom, a macska viszont igen.
Míg egész nap nyugodtan alszik a kanapén, este megkergül.
Ha hallja őket rohanna lefelé, de ha bemennek jönne vissza és az ajtóban nyivákol.
Szerintetek mikor szakad el tőlük teljesen? Engem kikészít ez a csiki-csuki.
Most is kint van, fél órája kezdett el nyafogni.
Ráadásul úgy kell játszani vele, mert engem sem akar itthagyni, gyakorlatilag a küszöbön nyávog :D
Köszönöm, lehet ma estére kint hagyom :)
Igazából nem tudom, ma már annyit evett hogy a vacsoráját már meg sem kóstolta, és állandóan simogatom, szerintem ez nála valami berögződés lehet, akkor foglalkoztak csak vele ugye mikor kint voltak, olyankor mindig rohant.
Remélem leszokik róla :) Felőlem menjen ki a régi "gazdikhoz" ha szeretne, de ne éjszaka...
Így is rendes vagyok ha elmegyek itthonról mindig kipaterolom hogy ne idebent unatkozzon, eddig teljesen kinti macska volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!