A "kis" macskámat sokszor látom, hogy szopja saját magát. Tiszta nyál az egész hasa, mostanában egyre többször látom, amint ezt a gusztustalan tevékenységet folytatja. Miért csinálja ezt?
Szia!
Az én kismacskám, miután kinyílt a szeme, akkor került oda hozzánk, már "felnőtt" , de kiskora óta, a mai napig úgy alszik el, hogy cumizza a jobb mancsát. Tiszta nyál lesz neki, mikor nyálas neki mindig tudjuk, hogy most épp aludt és felébredt. Sőt még cuppog is. :)
Szerintem, azért csinálja ezt a te kismacskád is, mert korán lehetett elválasztja az anyukájától, és így "nyugtatta magát", ami megszokássá alakult ki nála :)
Szerintem nincs miért aggódnod. És szerintem nagyon édes mikor ezt csinálja, megtudnám zabálni. :)
Arra még nem gondoltál hogy valami baja van és orvoshoz kéne vinni?
Valamint ne szoktasd oda a környék összes beteg kóbormacskáját... mert elég veszélyes. Kint ne legyen kaja, a macska bent egyen/igyon csak.
Kösz nektek!
vettem neki új játékokat illetve gyógyszerekkel szemcseppel kezelem.
Tünetmentes,illetve nem is szopkodja magát annyira.
Hát nem épp állatorvos írta.
de nincsenek tünetei,jókedvű nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!