Száraz táp mellé kell nedves is, vagy valami egyéb étel?
Most váltottam tápot a macskáimnál, eddig olcsót kaptak, szárazat és nedveset, de 2 újabb macskám nem bírja ezeket.
Royal Canin száraz tápot kapnak most és parizert, meg étrend kiegészítőt.
Kell ezek mellé még külön nedves tápot vennem?
A parizert hagyd, még embernek sem való, nem hogy macskának, ne rontsd el azt, amit a Royal Canin elért a cicus szervezetében.
Emellé a táp mellé nem kötelező nedveset is adni, még az étrendkiegészítő sem kell.
Ettől függetlenül adhatsz neki valami csemegét: májat (ezt hetente max. egyszer!), baromfi-, vagy marhahúst, egy-egy alutasakos eledelt (nem viszkászt, meg kitekatot, én a Félixet ajánlom), túrót, sajtot, tejfölt, kefirt, natúr yoghurtot, halat.
Köszönöm a tanácsokat!
Nekem is van olyan macskám, amelyik bármit megenne, még a sima kenyérbe is belerág :D
Az étrendkiegészítőt még előzőleg vettem, nasinak jó lesz :)
Akkor parizert nem kapnak, legfeljebb ritkán, mert van amelyik oda van érte, a többi kaját is kipróbálom, amit írtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!