Lehet rá nyakörvet tenni?
Figyelt kérdés
Van egy 3 hónapos kinti cicám és szeretnék rá nyakörvet tenni,nehogy a szomszédból valaki azt higgye hogy kóbor állat.De vajon megtűrné magán?És amikor mászkál nem fog bele akadni valahova?2009. júl. 27. 21:17
1/3 anonim válasza:
Lehet kapni olyan cica nyakörvet, ami könnyen kikapcsolódik, mert valóban gond lehet abból, ha beleakad egy bokor ágába vagy ilyesmi.
Valószínűleg eleinte nem fogja szeretni, de megszokja.
2/3 anonim válasza:
Szerintem lehet. Az én cicáimnak mondjuk ez a bolha és kullancs elleni van, 3-4 hónapos kortól lehet használni, még nem volt vele baj. Amikor először rájuk tettem, le akarták szedni, de kb. 10 perc alatt megszokták. Gumival van benne a csatnál, hogy ha véletlenül fennakadna vele valahol, ki tudja húzni a fejét.
3/3 Bogyigazdi válasza:
Nekem most hagyta el a 2.-at, pedig többet van bent mint kint. A legutóbbi 700ft-ba került, 3 napig volt meg. A legelső 1 napig....
Kb. 10-15 perc után megszokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!