Hogy lehet két macskát összeszokatni?
Figyelt kérdés
Drága kiscicám mellé hoztam még egy pici macskát, hogyha nem vagyok itthon ne unatkozzon egyedül, még picike imád játszani, de mégsem fogadja el a másikat(sem a kutyákat)
Van valami jó ötlet hogy összeszokjanak.Egyik cicától sem válnék már meg szívesen!:(
2009. júl. 27. 18:56
1/3 anonim válasza:
igazábol semmit nem kell tenni. én 2 uj cicát is hoztam az első mellé. teljesen természetes h az elején fujnak, kerülik egymést, elbujnak a mésik elől. ez kb egy hét, és egyre közelebb engedik a másikat, mig a végén együtt alszanak stb. nálam mésfél hete van a legujabb cicm, már nem fujnak a többiek, együtt esznek, kergetőznek. ugyh nyugodj meg. sem külön, sem eröszakkal össze ne zárd őket,és ne rakd az egyiket a másikhoz, majd megtalálják a közös hangot
2/3 anonim válasza:
Semmi gond nem lesz, hagyd őket ők majd elintézik addig amíg nem komoly a helyzet ne avatkozz bele.
Először fújnak majd egymásra de meglátod egy hét után együtt is alszanak majd!
3/3 anonim válasza:
Az én macskáim esetében kilenc nap telt el az együttalvásig. Iszonyú volt az a kilenc nap, egész nap ment sztereóban a morgás és a fújás. Tenni tényleg nem kell semmit, csak nagyon-nagyon türelmesnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!