Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy lehet két macskát összesz...

Hogy lehet két macskát összeszokatni?

Figyelt kérdés

Drága kiscicám mellé hoztam még egy pici macskát, hogyha nem vagyok itthon ne unatkozzon egyedül, még picike imád játszani, de mégsem fogadja el a másikat(sem a kutyákat)

Van valami jó ötlet hogy összeszokjanak.Egyik cicától sem válnék már meg szívesen!:(

2009. júl. 27. 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:
igazábol semmit nem kell tenni. én 2 uj cicát is hoztam az első mellé. teljesen természetes h az elején fujnak, kerülik egymést, elbujnak a mésik elől. ez kb egy hét, és egyre közelebb engedik a másikat, mig a végén együtt alszanak stb. nálam mésfél hete van a legujabb cicm, már nem fujnak a többiek, együtt esznek, kergetőznek. ugyh nyugodj meg. sem külön, sem eröszakkal össze ne zárd őket,és ne rakd az egyiket a másikhoz, majd megtalálják a közös hangot
2009. júl. 27. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Semmi gond nem lesz, hagyd őket ők majd elintézik addig amíg nem komoly a helyzet ne avatkozz bele.

Először fújnak majd egymásra de meglátod egy hét után együtt is alszanak majd!

2009. júl. 28. 21:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én macskáim esetében kilenc nap telt el az együttalvásig. Iszonyú volt az a kilenc nap, egész nap ment sztereóban a morgás és a fújás. Tenni tényleg nem kell semmit, csak nagyon-nagyon türelmesnek lenni.
2009. aug. 3. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!