Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a véleményetek az Orijenről...

Mi a véleményetek az Orijenről tényleg rossz?

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 17:10
 1/6 A kérdező kommentje:
szuperprémium egyátalán?
2012. aug. 30. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Tízes vagy húszas?
2012. aug. 30. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem az Orijen-re gondoltál? Orionról még nem hallottam.
2012. aug. 30. 17:32
 4/6 A kérdező kommentje:
deeeeeee:bocsesz vélemény?
2012. aug. 30. 17:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt mondják, hogy nagyon jó minőségű. Én nem ilyet veszek, de ha meg tudod fizetni és a cica is megeszi, teljesen jó. Azért nézd meg az összetevőket, de mindenhol sztárolják.
2012. aug. 30. 19:10
 6/6 Maxitabi ***** válasza:

Az orijen az egyik legjobb Magyarországon kapható száraztáp, gabonamentes és rengeteg hússal. Összetétele:"Friss csontozott csirkehús (22 %), csirkehúsliszt (18 %), friss csontozott lazachús (DHS és EPS zsírsavak forrása) (7 %), pulykahúsliszt (5 %), friss csirkemáj (5 %), heringhúsliszt (5 %), russet burgonya, csirkezsír (tartósítva kevert tokoferolokkal) (5 %), édesburgonya, borsó, friss csontozott süllőhús (3 %), friss egész tojás (3 %), friss csontozott pulykahús (3 %), friss csontozott tavi fehérhalhús (2 %), napon szárított lucerna, borsórost, friss csontozott heringhús (2 %), moszat, spárgatök, cikóriagyökér, sárgarépa, spenót, répalevél, alma, tőzegáfonya, fekete áfonya, édesgyökér, angyalgyökér, görögszéna, körömvirág, édeskömény, borsmentalevél, kamilla," ..stb Ajánlom a [link] elolvasását.

Én kb 3.5 éve etetem vele a cicákat, mindkettő egészséges, szép a szőrük, jó az emésztésük és a kondíciójuk. A 7kg táp kb 4-5 hónapra elegendő kettejüknek, kevesebb kell belőle, mint az általam előtte etetett tápokból és a cicák (ivartalanítottak) nincsenek elhízva. Tehát csupa pozitív tapasztalatom van, ajánlom kipróbálásra. Viszont nem minden cica szereti, mert gyógynövények is vannak benne,de nincs benne cukor, színezék, ízfokozók és tartósítószer...

2012. aug. 30. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!