Segitseg, lehet, hogy daganatos a cicam? (tobbi lent)
(A "vidd allatorvoshoz" valaszok nem erdekelnek, tudom magamtol is, csak epp penzem nincs ra. Mielott vki megjegyezne, hogy gondolkodni kellett volna mikor macskat vallaltunk, akkor meg nem tudtam, hogy nem fognak kifizetni a munkamert. )
Szoval, a cica masfel eves. Voltam mar vele dokinal, kb. 3 honapja, mert seb volt a nyakan. Akkor kapott szteroidot, mert attol nem vakarja ki. Szepen be is gyogyult, de most ujra lett egy seb ugyanott. Lakas cica, es egyeduli, tehat az nem lehet. A fekhelye meg kisebezheti, mert a szelere szokta rakni a fejet es forgolodik, tehat az elkepzelheto, na de egymas utan 2x ugyanott lenne a seb? Enni eszik, bar csak szarazat. A szore, szeme, fogai szepek. Nagyon jatekos, mint egy kis tigris. :) A kerdes a tapasztaltakhoz szol, lehet ez mas daganaton kivul? (allergiaja nincs) Ha esetleg a legrosszabb, van eselye? Tulelhet egy cica egy daganatos betegseget? Mennyibe kerulhet a gyogyitasa, csillagos eg? Ketsegbe vagyok esve, mert nagyon szeretem, de abszolut nincs semmi penzem. :( Barmilyen tanacs, tapasztalat jol jonne, mert nem tudom mit csinaljak.
Én arra tippeltem, hogy a fogával van valami, de miután írtad, hogy azok szépek így nem tudom.
Nem büdös a szája? A nyelve nem szokott kilógni, ha csukva van a szája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!