21/31 anonim válasza:
Házicica.
Az orosz kéknek kerekebb a pofája, kisebb és hegyesebb a füle , a szemei is kerekek.
A kérdező cicájának a pofája kicsit háromszög alakú, nagy széles fülük van, és szemeik is olyan házimacskás :)
2012. aug. 26. 18:07
22/31 A kérdező kommentje:
Utolsó, tőlem lehet házi is, viszont bocsi, de hülyeséget írtál az orosz kékkel kapcsolatban:
"Feje kissé ék alakú, de nem olyan hosszú, mint pl. a sziámié. Fülei egymástól messze vannak, függőleges állásúak, széles alapúak, és a végükön lekerekítettek. Orra stop nélkül csatlakozik a fejtetőhöz, közepes hosszúságú, egyenes. Szemei mandulavágásúak, egymástól távol ülnek. Szemszíne mélyzöld"
23/31 A kérdező kommentje:
És hogy honnan szedtem?
[link]
Igen tudom,hogy nincs tk-ve és tudom,hgy a szülők is ismeretlenek abból ahogy írsz.Te itt mindenkit kioktatsz aki nem azt írja,hgy oroszkék.Nem kell kérdezni ha nem hiszel el olyat ami nem tetszik.
2012. aug. 27. 10:23
25/31 A kérdező kommentje:
Ha azt gondolnám, hogy orosz kék, szerinted feltettem volna ilyen kérdést? Akkor nem lenne kérdés! :D Én arra lettem volna kíváncsi, hogy HOZZÁ ÉRTŐK megmondják, milyen fajta lehet benne. Mert azt én is ki okoskodtam, hogy nem egy törzskönyves cica gazdája lettem... Bár megsúgom, történt már ilyen a Földkerekségen!
26/31 A kérdező kommentje:
Ja és gyengébbek kedvéért, amit belinkeltem oldalt, azt pont azért tettem, hogy akinek van egy kis sütnivalója, az elolvassa és meglássa, hogy a fentebb levő idézetet nem a kisujjamból szoptam, hanem ott van a fajtaleírásban. Ez pedig még nem azt jelenti, hogy nem látok, hanem hogy attól függetlenül, hogy ez egy keverék cica lehet, az orosz kék még mindig úgy néz ki, mint a linkelt oldalon leírt standard, nem pedig úgy, ahogy az egyik hozzászóló jellemezte, hogy hegyes fül meg ilyenek. Pont az ellenkezője.
ok tessék,nem orosz kék hanem egy házicica!A szemszín nem stimmel,a szín se stimmel(oroszkék az világosabb)És a típus se.
2012. aug. 27. 16:00
28/31 A kérdező kommentje:
Azért ne izgasd fel magad, elég lett volna egy hsz is egy ember véleményéről! Most másokra is kíváncsi lennék még! :DDD Olyanokéra, akik nemcsak az oroszkéket és a házicicát ismerik!
29/31 A kérdező kommentje:
Egyébként az oroszkéknek zöld a szeme, ami sárga, az hiba.
Úgyhogy ha valami stimmel, az pont a szemszín!
Tuti házi cica! Lehet, hogy van benne egy kis orosz kék..mármint lehet, hogy az apukája orosz kék volt, az anyukája pedig sima házi cica.
Különleges, szép cicus, de nem fajtiszta. :)
2012. aug. 28. 11:47
Kapcsolódó kérdések: