Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen fajta cica ez?

Milyen fajta cica ez?

Figyelt kérdés
[link]
2012. aug. 26. 00:05
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:

Házicica.

Az orosz kéknek kerekebb a pofája, kisebb és hegyesebb a füle , a szemei is kerekek.

A kérdező cicájának a pofája kicsit háromszög alakú, nagy széles fülük van, és szemeik is olyan házimacskás :)

2012. aug. 26. 18:07
 22/31 A kérdező kommentje:

Utolsó, tőlem lehet házi is, viszont bocsi, de hülyeséget írtál az orosz kékkel kapcsolatban:

"Feje kissé ék alakú, de nem olyan hosszú, mint pl. a sziámié. Fülei egymástól messze vannak, függőleges állásúak, széles alapúak, és a végükön lekerekítettek. Orra stop nélkül csatlakozik a fejtetőhöz, közepes hosszúságú, egyenes. Szemei mandulavágásúak, egymástól távol ülnek. Szemszíne mélyzöld"

2012. aug. 26. 20:40
 23/31 A kérdező kommentje:

És hogy honnan szedtem?

[link]

2012. aug. 26. 20:41
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
Igen tudom,hogy nincs tk-ve és tudom,hgy a szülők is ismeretlenek abból ahogy írsz.Te itt mindenkit kioktatsz aki nem azt írja,hgy oroszkék.Nem kell kérdezni ha nem hiszel el olyat ami nem tetszik.
2012. aug. 27. 10:23
 25/31 A kérdező kommentje:
Ha azt gondolnám, hogy orosz kék, szerinted feltettem volna ilyen kérdést? Akkor nem lenne kérdés! :D Én arra lettem volna kíváncsi, hogy HOZZÁ ÉRTŐK megmondják, milyen fajta lehet benne. Mert azt én is ki okoskodtam, hogy nem egy törzskönyves cica gazdája lettem... Bár megsúgom, történt már ilyen a Földkerekségen!
2012. aug. 27. 15:41
 26/31 A kérdező kommentje:
Ja és gyengébbek kedvéért, amit belinkeltem oldalt, azt pont azért tettem, hogy akinek van egy kis sütnivalója, az elolvassa és meglássa, hogy a fentebb levő idézetet nem a kisujjamból szoptam, hanem ott van a fajtaleírásban. Ez pedig még nem azt jelenti, hogy nem látok, hanem hogy attól függetlenül, hogy ez egy keverék cica lehet, az orosz kék még mindig úgy néz ki, mint a linkelt oldalon leírt standard, nem pedig úgy, ahogy az egyik hozzászóló jellemezte, hogy hegyes fül meg ilyenek. Pont az ellenkezője.
2012. aug. 27. 15:44
 27/31 anonim ***** válasza:
ok tessék,nem orosz kék hanem egy házicica!A szemszín nem stimmel,a szín se stimmel(oroszkék az világosabb)És a típus se.
2012. aug. 27. 16:00
 28/31 A kérdező kommentje:
Azért ne izgasd fel magad, elég lett volna egy hsz is egy ember véleményéről! Most másokra is kíváncsi lennék még! :DDD Olyanokéra, akik nemcsak az oroszkéket és a házicicát ismerik!
2012. aug. 27. 16:28
 29/31 A kérdező kommentje:

Egyébként az oroszkéknek zöld a szeme, ami sárga, az hiba.

Úgyhogy ha valami stimmel, az pont a szemszín!

2012. aug. 27. 16:30
 30/31 anonim ***** válasza:

Tuti házi cica! Lehet, hogy van benne egy kis orosz kék..mármint lehet, hogy az apukája orosz kék volt, az anyukája pedig sima házi cica.

Különleges, szép cicus, de nem fajtiszta. :)

2012. aug. 28. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!