Lehet valami baja a cicámnak ha a kislányom levágta a bajszát?
Netikett. Ha te is tegezel, én is.
Pedig nagy úgy tűnik, hogy a lányod nevével léptél be, vagy két nevet használsz.
Remélem eléggé felbosszantottalak, ha már az elején leszögezted, hogy nem írsz többet és mégis sikerült kicsikarnom belőled :DDD
dühös anyuka, nyugiiii ! a jóga jót tesz. Én anyum is néha morcos a sok gyerek miatt, bár ő nem a neten tölti ki a dühét.
Legyél jó, nevelj sok gyereket, állatot inkább azért ne engedj a közelükben, ha olló van náluk.
csak vigyázz, le ne szívjam az energiád :D
Tudod, muszáj kiállni az állatok mellett, hiszen ők nem tudnak szólni, mint egy gyerek, hogy "segíts, levágták a bajszom, most sötétben majd nekimegyek mindennek". A gyerek meg tud szólni, hogy "anyu, a cica lerágta a cipőmről a masnit"--> és kikap a cica vagy repül.
Rólam is ilyeneket mondana anyám, hiszen szeretjük mi is egymást! Sőt fősulira felvettek, szóval úgy tűnik rosszul állapítottad meg az IQ-m (390 pont, ha ez mond neked vmit).
Ilyet nem mondtam, h nagyobb felelősség a kutya, csak ezt olvastam, hogy néhány oldalon összehasonlítják. Eléggé szánalmassá kezd válni, hogy kétségbeesésedben már kiforgatod a szavaim. Gratulálok.
Nem ez volt a kérdés. Bár a téma nem rossz. :P
A kérdésre nekem is az a válaszom, hogy nem lesz semmi baj, visszanő.
Szerintem nem kellene mindig kiforgatni a kérdéseket.
Szerintem a nagy lány,és az anyuka nagyon túlóz.
Nagy lány: Szerintem sem lehet egy anyukának a 24 órájában.
Anyuka: Még játék ollot sem lehet odaadi egy gyereknek,mert akkor meg fogja fogni az igazit is magába ezt gondolva "jéé ez olyan mint az enyém csak nagyobb"
Probáltam igaságos lenni.
Üdvözlettel: Eszter
Nem lehet az anyának mint a 24 órájában őt figyelni.
Bocsánat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!