Miért van az, hogy néhányan utálják a macskákat?
Miért van az, hogy néhányan utálják a kutyákat?
Miért van az, hogy néhányan utálják az oroszokat?
Miért van az, hogy néhányan utálják az embereket?
Miért van az, hogy néhányan utálják a kecskéket?
Miért van az, hogy néhányan utálják a halakat?
Érted, ugye?:D
Nekem van egy macsekom és egy kutyám, mindkettőt imádom, de a macska tényleg öntörvényű, makacs, hűtlen állat, simán átmegy a szomszéd nénihez hízelegni kajáért. Míg a kutya boldog a kajamaradékkal is, a macska csak a whiskast/kitekatot eszi, ha néha, hónap végén a Penny Market-es konzervet adom neki, hisztizik, nyávog... és átmegy elverni a szomszéd két palotapincsi kutyáját (vele egy súlycsoportuak), eleszi előlük a kajájukat... Aztán persze magyarázkodhatom, hogy adok én enni a macseknak, nem azért megy át, mert nálunk éhezik. És a kerítés sem akadály neki, mint a kutyának, aki még a nyitott kertkapun sem sétál ki az utcára, amíg ki nem engedem.
Jó időben színét sem látom, a kertben vadászik, de ha éhes, akkor üvölt, "adj ennem!", úgy hízeleg, hogy majd elesek, de ha esetleg nekem lenne kedvem őt megsimogatni, még rámfúj, hogy mit képzelek én, hogy a bundáját fogdosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!