Mit adjak enni egy 9 hetes cicusnak?
Figyelt kérdés
Nagyon keveset eszik, pedig tápot is váltottunk. Odamegy szagolgatja, de a végén nem eszi meg. Az orvosnál adtak egy vitaminos tubust, azt seperc alatt lenyalja az ujjamról, de a száraz kaját otthagyja. reggel adtam neki kis joghurtot, azt hamar eltüntette. Szegény már eléggé enervált, aggódom mi lesz így vele, mit adjak neki enni?2008. máj. 12. 05:13
1/5 anonim válasza:
Egyszerű,ne adj neki száraz tápot ha nem szereti.Próbáld meg valami mással..párizsi ilyenek.Én is ismerek olyan macskát,hogy ha száraz vagy dobozos táppal közelítek,akkor kiröhög,de ha valami konyhamaradékot adok,azt meg kétpofára zabálja.
2/5 anonim válasza:
Száraztáp helyett adj neki junior tasakos, szószos tápot vagy konzervet, azt valószínűleg szeretni fogja.
3/5 A kérdező kommentje:
kipróbáltuk, de azt sem eszi :S Adtunk neki májat meg főtt sonkát (fűszer nélkül) azt megette, de hogy tudnál rászoktatni a tápokra?
2008. máj. 14. 15:22
4/5 anonim válasza:
Esetleg próbáld meg, hogy a száraz tápot áztatod be vízbe, aztán ha úgy megeszi, egyre kevesebb vizet adjál hozzá. Vagy keverheted a házikosztot konzervvel, az lenne talán a legjobb megoldás. Sajnos az én macskám fordítva működik, sem a nyers, sem a főtt csirkehúshoz, májhoz hozzá sem nyúl, tápból viszont bármilyet megenne, csak sajnos olyan betegsége van, ami miatt csak speciális (nagyon drága!) tápot ehet. Ennél az is jobb lenne, ha megenné a házikosztot.
5/5 anonim válasza:
vegyél neki macskatejet és junior tasakos kaját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!