Mit csináljak a szomszéd macskával? :@
A szomszédba van egy macska aki nem normális..... állandóan piszkálja a miénket... ahogy meglátja valamelyiket letámadja, nincs ivartalanítva... 3 macskánk közül az egyik, az egy ivartalanított kandúr, neki azért szokott sikerülni elfutnia, a másik egy tapasztalt, izmos nőstény, ő megtudja védeni magát, de a harmadik... olyan kis " ne bánts virág ", a mű egeret se nagyon fogja meg, inkább csak kergeti, kicsit félénk nagyon sovány, nem lehet felhizlalni, a mancsai fele akkorák mint a többinek..
Ma reggel az a b*zi szomszéd macskája, úgy neki ment a mi kis félénk cicánknak hogy most a szeme 2x akkorára be van dagadva , tiszta genny, a sarkába egy kicsit véres, rángatja a fejét , mintha valami idegrángása lenne, a "cic"-re mindig rögtön felfigyelt most viszont mintha meg se hallaná , még a fülét se mozdítja a hang felé hanem amarra figyel, az ujjamat megszagolta de amikor hozzá ért az orra elkapta a fejét és nyaffantot egy kicsit, nagyon fájhat neki, szerintem sokkot is kapott....ha sikerül megfognom megpróbálom elvinni a dokihoz, de most nagyon fél :S , de ameddig megpróbálom kicsit megnyugtatni írhatnátok pár választ mivel vagy mit lehetne csinálni hogy ez a p*cs macska békén hagyja.... ha meglátom esküszöm úgy megdobom egy kővel, többet nem kell föl ....:@@@@@@@@
Lehetséges amit mondasz, de miért bántotta volna? :(
Olyan gyakran átmegy ahhoz a szomszédhoz? Hát nem is tudom.
Egyik ismerősömnek a cicáját fejen lőtték, majdnem a szemét találták el, mert a szeme fölött kb. 1 cm-el találták el.
És biztos benne, hogy a szomszédja tette, mert többször szólt már neki, hogy a cica átjárkál az ő kertjébe és oda is kakil, meg letapossa a füvet..pff. erre az a megoldásom hogy lelövöm szegény cicust? Főleg, hogy még kölyök volt. kb. 5-6 hónapos lehetett. Amúgy nem lehet, hogy a cicád kicsit depressziós lett? Mindenesetre dédelgesd sokat, éreztesd vele, hogy már biztonságban van. :)
Nem az a szomszéd bánthatta, szereti a mi macskáinkat is meg a sajátját is este 11 kor szokta hívogatni :D
Nem tudom ki bánthatta mer itt a közeli szomszédokba mindenki szereti a cicákat. Egy szomszéd van ahová a másik macskám szokott menni, a halakat fogdossa ki a kerti tavukból ( nem csak a mi macskánk szokott ott horgászni), de azt mondták nem bántják a macskákat.
Akár az is lehet valahova oda csukták a fejét , nem tudom mit csinálhatott. :S
Jaaa, akkor jó! :)
Hmm. különös, akkor nem tudom mi történhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!