Sürgős! Mit csináljak szegény cicámmal?
Sajnos már nagyon öreg... nem hiszem, hogy sok mindent lehetne tenni szegénnyel.
Amúgy meg tényleg felejtsd el a tejszínhabot és a joghurtot... az nem macskának való étel.
Esetleg turmixolj le neki főtt csirkemellet.És a kedvenc nasijait próbáld meg adni neki.
Egyébként a 16 év már nagyon szép kor.:)
Akár daganatos is lehet de ilyen korban már nagyon kockázatos a műtét.
Szerintem ameddig úgy látjátok hogy nincsenek fájdalmai addig szeressétek nagyon viszont ha már rosszul van , nem eszik semmit, gyenge és ha látjátok hogy már nem jó neki akkor fontolóra kéne vennetek az altatást.
Had menjen el tisztességesen , ne lesoványodva kiéhezve.:(
Nagyon sajnálom a cicust és remélem hogy rendbe jön!
a teszinhabbal az a baj ami a tejjel, azon kivül hogy az még cukros is: tejet se szabad adni a cicáknak csak a macskatejet... ugyanis a macskák és kutyák laktóz érzékenyek a tehéntej tejcukorja (azaz a laktóz) hasmenést okoz nekik...
hogy a vízébe nem iszik ha tesztek bele valamit természetes, a macskák kényes állatok...
azt is jó ha tudod, hogy a hőségben az állatok is kevesebbet esznek mint az emberek.
ahogy irták próbáljatok főtt csirke turmixot, májkrémet adni nekivagy alutasakos kaját amit villával összetörtök...
Nem akarok ünneprontó lenni, de azt a cicát sürgősen el kellene altatni, hogy ne szenvedjen tovább:(
Sajnos nekem is volt már ilyenben részem, szóval át tudom érezni, milyen rossz lehet most Neked. De nem véletlen, hogy nem eszik, és ilyen állapotban van. Valószínűleg tényleg daganat. Nekünk anno volt egy német juhászunk, 10 éves korára elkezdett bénulni a két hátsó lába. Hordtuk injekciókra stb., de toább romlott az állapota. A végén már egyáltalán fel sem bírt kelni, lefogyott csontra és bőrre, a szemei teljesen beestek az üregükbe. Szörnyú látvány volt. Én már sírva könyörögtem apámnak, hogy altattassa el, de hajthatatlan volt. Mígnem egyik nap a kutya elkezdte saját magát temetni. Ne tudd meg, milyen érzés volt:( Ha ebben a cicában már ennyire nincs erő és életkedv, akkor hidd el, sokkal jobbat tennél vele, ha rászánnád magad az altatásra. Drukkolok, hogy jó döntést hozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!