Lehet e kapni olyan macska távoltartó spray-t ami valóban távoltartja a macskát?
Igazából azért kérdeztem, mert az ablaktól akarom tvoltartani, hogy ne essen ki, ugyanis a 6.-on lakom. Szerettem vona elkerülni a macskahálót, mert ronda. De látom hogy nem nagyon van más lehetőség. :(
Azért a narancsot még kipróbálom. :)
Szia!
Próbáld ki a szúnyoghálót!
Én azt hittem hogy majd bántani fogják a cicák mert a függönyön simán felmásznak, de a szúnyoghálót nem bántják!!!
És az nem is csúnya!
Én nem teljesen a témában írok, hanem inkább az airsoftos ötlethez fűznék megjegyzést.
Van egy csodaszép félperzsa cicám, valaki rálőtt airsoft-tal. A füle széle megsérült és a szeme mellett egy airsoft golyó volt a bőrében. Begennyesedett, állatorvoshoz vittük. 12ezer forint volt. És szegény macskám elveszíthette volna a szemét is, ha egy fél cm-rel odébb érkezik a golyó.. :/ Ez az airsoftos dolog egyáltalán nem vicces..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!