Ti miért szeretitek a macskákat?
Kedves Kérdező, szerintem először döntsd el, hogy csak kötekedni akarsz, vagy tényleg érdekel mások véleménye?
Szerintem az előbbi, válaszodból ítélve.
Ha Te már magadban eldöntötted, hogy utálni akarod a macskákat, akkor fölösleges másokat faggatnod.
Szerintem világos, hogy az általad idézett válaszoló két külön dolgot is közölt.
Sok szeretet tudnak adni, és pont, ott a mondat vége. Majd egy másik mondat: kiskorukban a hülyeségeik miatt, pont.
Ki mondta hogy a kettő egy? Egyrészt sok szeretet ad-amely egyébként minden állatról elmondható, akit szépen nevelt a gazdája-másrészt a kölyök macskák tényleg nagyon édesen tudnak játszani, amit külön gyönyörűség elnézegetni.
Ha Te ezt nem érted, vagy még nem volt benne részed, az a Te bajod, és a Te hiányosságod. Ha nem tudod megérteni, felfogni hogy akármilyen állatot miért szerethet egy ember, az is.
Még mielotz keresztre feszitenel kedves utolso....
Nekem/Nekunk is volt nem egy hazi macskank. Simogattam,etettem oket...de sose sikerült megszállniuk az elmémet. Nem egy "őrült macskás nőt" ismerek...mintha nem is evilagiak lennének. Mielott macska jott volna a hazhoz normalis emberek voltak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!