Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kiscicámat 3 napja vittem az...

Kiscicámat 3 napja vittem az új helyére. Mikor lehet a lakásból kiengedni? (félek, megszökik, vagy elütik)

Figyelt kérdés
Mennyi idő kell, míg megszokja a helyet, és biztonsággal kitotyoghat az udvarra napozni? Sajnos, mindig nyitva kapu, otthon dolgozom, nagy a jövés-menés, féltem. :-)
2012. aug. 16. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekünk eleve kint született, most kb. 3 hetes. 1 hétig dobozba volt az anyjával. Most már kint szaladgál, anyja néha figyel rá, semmi baja.
2012. aug. 16. 19:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Ahol született, ott szabadon tartották, igazad van.

De most egy teljesen új helyen van, nálam :-)

2012. aug. 16. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Én egy hétre csuktam be az enyémet a biciklitárolónkba, de természetesen kiscicabiztosra csináltam, nehogy megsérüljön. A hét végére már több alkalommal kiengedtem, jött utána. Hamar megszokta a kintlétet. Az egy hét letelte után már nyitva volt az ajtó, így ki-be tudott járkálni. Ha elröpült a házi galamb csoport, mindig iszkolt befelé, úgy félt a szárnyuk suhogásának hangjától. De most már öt éves, és nagyon szeretem. <3 [:
2012. aug. 16. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:
A macska oda megy ahol van valami vadászni való, illetve ahol kap kaját. ennyire egyszerű állat. Elmegy, majd vissza jön, vagy nem. A soha többé nem jön vissza akkor vagy autó kereke vagy valaki elkobozta csak benti macskának.
2012. aug. 17. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!