Hogyan szoktassam egymáshoz cicáimat?
Csütörtökön kaptam egy kiscicát de van már 2 nagyobb macsekom. Megpróbáltam őket összeszoktatni de az első reakció az egyik nagytól egy koki volt a kicsinek..Ma megint megpróbáltam de először szagolgatták egymást utána oda jött a kutyám a kicsi ráfújt és a másik cilus azóta fúj meg morog rá. Valami ötlet, hogy össze szokjanak lehetőleg anélkül, hogy megverjék a kicsit?
Előre is köszönöm.
Ha van cica ketreced be kell rakni a nagy cicát néhány órára.Oda vinni a kicsit és simogatni felváltva hol a kiscicát hol a nagy cicát.Ezt meg ismétled 5x10-er és meg fogja jegyezni azt,hogy ő is hozzátok tartozik.
A ketrec azért kell,hogy a nagy cica biztonságba érezze magát,nem kínzási célzatból. a cicák szeretnek elbújni és ez kis biztonságot ad neki.Nem lesz utána olyan gondja,hogy bántja a kiscicát. Azért ilyenek a nagy cicák ,mert félelemből morognak kapadoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!