Hogyan vigyem el hosszabb útra a macskám?
Én ezt így nem vállaltam volna be, de ez már lényegtelen. Semmiképp sem tudsz fuvart szerezni?
Ha nem, akkor nincs más megoldás, vonaton kell vinned. Viszont én nem engedném ki egy percre sem, mert annyira fog félni, hogy vagy ki sem tudod könyörögni a dobozból, vagy elszalad. Egyébként a macskák napokig képesek visszatartani, főleg ha idegen helyen vannak, tehát szerintem nem lesz gond a wécézésből, persze előfordulhat, hogy ijedtében becsinál.
Tegyél a hordozóba almot és olyan helyre ülj ahol nem ülnek sokan mert majd csak néznek hogy a hordozóból röpködnek ki az alom darabok amikor kapar :D
Egyébként az se biztos hogy wczni kell majd neki, amikor indultok ne adj neki enni ezért az lenne a legjobb ha felkelnél hajnalba 4-5 órakkor és akkor megetetnéd addigra valószínű elvégzi a dolgát és szerintem az egész utat végig fogja aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!