Egy macska jol erzi magat egy panelban ahol nem mehet ki aszabadba, es csak emberek kozot van?
Elképzelhető.
Egy rokonomnak 3 sziámija volt 55m2-es lakásban, jól elvoltak egymással.
Nekem volt egy perzsám, de mindig sajnáltam szegényt, folyton az ablakban ült és bámult kifelé az utcára.
Vettem neki macskahámot, egyszer levittem sétálni, de valahogy kibújt belőle, alig tudtuk megfogni, többet nem vittem le.
hat nekem egy arva kiscicam van akit 3 napos kora ota n nevelem, ugy volt hogy visszuk nagyszulokhoz, mert nallunk van 4 papagaj, de nincs szivem.... azt mondjatok hogy keene melle hozni meg egy kisciccat ???Es ajkor 2-en nem ennek meg a papagajaimat???
13/L
tudom :)... a papagajok el vannak zarva jol egy kalitkaba, csak neha engedjuk ki oket, de akkor majd figyelunk hogy akkor ne legyen ott a macsek, ...
Es akkor neki jobb lenne ha meg lenne egy tarsa is ???
Osztom azt,hogy 2 macska jobban érzi magát mint egy :)
Semmi bajuk/hátrányuk nem származik abból ha nem járhatnak ki.Arra figyeljetek,hogy az ablakaitokra rakjatos fém szúnyoghálót vagy valami hasonlót,nehogy kiessenek a cicák.Illetve ha a madarakat reptetitek akkor abban a helységben ne legyen macska,mert röptében elkapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!