Hisztis Cica? (részlet lent)
Tudni kell h a cicám már lassan 1 hete betegeskedik (van egy tályog a szájában, szóval biztos fáj neki) DE tegnap beakadt a körme a kanapéba... elkezdett nyávogni, én pedig azonnal nyúltam h kiakasztom a drágámnak, ha már ilyen kis suta. Nyúltam is de jól beakadt neki,na erre az a parádé amit elkezdett keserves iszonyat hangos nyávogás, pihenés nélkül. Igyekeztem mihamarabb kiszabadítani, de mire újra hozzá nyúltam támadni is kezdett nem kis erővel, pedig egyébként egy nyugodt cica. Siker koronázta az akciót de utána még órákig magán kívül volt.
Szerintetek lehet h ennyire behisztizzen a cica, mint egy gyerek? Csak a sok fájdalom hatására bepánikolt, vagy kezdjek félni a macskámtól? :D Ötletek? Járt már így valaki?
Hát nem csodálom hogy hisztizik, a tájoggal a szájában!
Remélem, hogy elvitted már orvoshoz, aki ellátásban részesítette. Ha nem, akkor a cica belefog pusztulni a fájdalomba, a fertőződésbe, és a gyulladásba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!