Meghalt a cicám. Hova vigyem vagy temessem, mit tegyek?
Szia!
Ha kertes házban laktok, vagy van telketek, akkor temesd el a kertbe, ha panelban laktok, akkor sajnos nem tudom, mit kéne vele tenni. Nagyon sajnálom, hogy meghalt szegény.
Kertes ház: ásd el.
Panel: szemétledobó.
Vannak állatemetők, pesten is van. Bizton belefájna pár 10ezresbe, de akkor legalább rendesen el lesz temetve.
keress rá googliban, hogy állattemető vagy állatkegyelet vagy ilyesmik...
Nagyon sajnálom :'(
Ha kertes házban laktok, akkor a kertbe temesd el. Mi is oda szoktuk a halott állatokat, már nagyon sok nyugszik ott :( :)
Sajnálom a cicust és téged is:((
Az én cicám a kórházban lett elaltatva, és nem tudom,hogy mi lett vele, de nem is akarok belegondolni. Ha a kertben ásod el,akkor jó mély gödröt kell ásni, betekerni a cicust valamibe (lepedő+neylon), nehogy valamilyen állat egyszer kikaparja.
5. válaszoló vagyok!
Örülök, hogy kertes házban laktok. Hidd el, a cicusnak az lesz a legjobb hely, ha a kertben ássátok el. Ássatok jó mély gödröd, a cicát pedig tedd bele egy papírdobozba. Ott majd minden nap "meglátogathatod" :( :)
Még 1x nagyon sajnállak téged is, meg a cicust is. :( Egyébként mennyi idős volt, s volt valami baja, vagy végelgyengülés? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!