Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Tudnátok segíteni cicavállalás...

Tudnátok segíteni cicavállalással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az a helyzet h elköltözök, van egy 6 éves cicám itthon, de nem tudom sajnos magammal vinni mert kinti-benti cica, én pedig bérházba költözök. Annyira megszoktam már h van cicám, meg annyira imádom őket, hogy úgy döntöttem viszek oda egy kiscicát.

Szeptember elején költözök, nem tudom h mikor vigyem, várjak pár hetet, hogy én megszokjam a lakást?

De az a helyzet, hogy szeptember közepétől suli, párom dolgozik, szóval nap közben az óráimtól függ, hogy hogy tudok otthon lenni. De az egyetem kb 10 percre van gyalog, szóval lyukas órában is haza tudok jönni.

Eddig pici cicát akartam, de most azon gondolkodok, hogy a pici nem biztos h szeretne egyedül lenni otthon, ezért most olyan 5-6 hónaposan gondolkodok. Szerencsére a cicákkal van tapasztalatom, csak annyi lesz a fura h nem kijárós. Olyat ne írjatok, h ne vállaljak macskát, mert biztos h nem fogok állat nélkül lakni.

Milyen tanácsaitok vannak? :)

2012. aug. 6. 09:04
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. aug. 16. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!