Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Változni fog a macskám, vagy...

Változni fog a macskám, vagy ilyen marad?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A macskám 4 hónapos és iszonyatosan rossz. Felugrik a számítógépasztalra, mindenhová bebújik, az elektronikai cikkek zsinórját rágja, felugrik a függönyre... Ha hazaérek munkából, azt kell látnom, hogy a fürdőszobában a sminkkészletem szét le van borítva, azzal van tele a fürdőszoba, mert nem elég, hogy leborította, még szét is hordta... BORZALMAS, NEM BÍROM!!! Akár mit teszek vele, nem változik és továbbra is csinálja előttem is ezeket, amiket nem lehet! Annyi, hogy ha megtette, utána hirtelen elszalad! Írtátok páran más kérdésnél, hogy "előtted nem fogja csinálni, max. a hátad mögött", de az enyém előttem is csinálja és utána meg elszalad, el ne kapjam és meg ne büntessem! Nem tudom elkapni és megbüntetni sem már, mert elszalad és elbújik, majd kis idő elteltével (2 perc) újrakezdi és rongál!! Egyáltalán nem tisztel, azt hiszi egyenrangúak vagyunk!! MIT TEGYEK??? Már azon gondolkodtam kirakom valahová, ezt nem lehet kibírni, higgyétek el!!!! Kikészít teljesen!!!!! 3 macskám volt eddig, de még csak hasonlóan sem voltak rosszak! Nem értem! Segítség!!!!!!!

#neveletlen macska #rossz macska #idióta macska #szemtelen macska
2012. aug. 2. 08:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ez így van! Az összes teljesen más viselkedéssel bírt, de ő nem csak, hogy más, hanem borzalmas... Ezért kértem egy olyan segítséget/tanácsot, ami talán javíthat a viselkedésén - nem lecseszést, mert bevallottam, hogy 1-2x elkaptam a grabancát, ami szerintem még semmi... Tudok olyat, aki konkrétan belerúg a macskájába! Mind1...
2012. aug. 6. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!