Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi legyen a macskával?

Mi legyen a macskával?

Figyelt kérdés

Épp most tudtam meg, hogy holnap el kell mennünk itthonról 2,5 napra, tehát 3. nap már jönnénk haza, csak van egy 9. hétben lévő terhes macskánk akivel nem tudjuk, hogy mi legyen mivel bármelyik percben el indulhat a szülés. A cica eddig már ellett 2x, de akkor mindig időben betudtuk csukni a garázsba. Van kamránk is, de oda nem hiszem, hogy megellene mert oda a kandúrok simán betudnak majd menni. Városban lakunk és a közeli szomszédokba nincsenek olyan helyek szerintem ahova megellene mert csukott garázsok, kamrák stb...

Bezárni meg csak nem zárhatom be 2,5 napra.

Valami tipp? Esetleg aki volt már ilyen helyzetben az mit csinált?

2012. aug. 1. 12:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
most miért jössz te is a kajával????? előbb írtam le, hogy minden nap friss kaja, friss víz lesz előttük... enni ugyan úgy kapnak mint bármikor máskor csak nem bent a lakásba hanem kint az udvaron...
2012. aug. 1. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!