Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kaptam egy 2hónapos cicakölykö...

Kaptam egy 2hónapos cicakölyköt segitségeteket szeretném kérni mit és hogyan csináljak? Bövebben lent!

Figyelt kérdés
Ma kaptam egy cicuskát (kan) az elmúlt 2 hónapot egy sötét pincében töltötte meg néha a kertben ha a kis gazdája ki vitte, nos amikor idehoztam egyből bejöttünk a szobámba a mai nap folyamán összebarátkoztunk dorombolt az ölembe játszott is, de ha valaki más odament hozzá elbujt a szekrény,fotel mögé... kivittem a teraszra picit ismerkedni a környezettel van egy 3hónapos nöstény kiscicám ő nagyon szívesen közeledne játszana de a z új cicus elutasító inkább csak bújik hozzám! Minél hamarabb szeretném kiszoktatni a szabadba a cicus lányhoz, és a kutyushoz is persze mert az is van! nagyon megköszönnéma segitségeket mert nagyon nem tudom mit csináljak vele :/
2012. júl. 28. 22:30
 1/2 anonim ***** válasza:
A kutya orrot és a cica orrot össze kell érinteni és egymásba szeretnek. A cica-cica variációt nem tudom.
2012. júl. 28. 22:38
 2/2 anonim ***** válasza:

ez butaság, amit első írt, csak megijednek

Várd meg míg szép lassan közelednek egymáshoz, 1-2hét és jó barátok lesznek!

2012. júl. 28. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!