Az szamit ,hogy milyen az egyenisege pl.ha lenne egy parzsank es nem kedvelne minket ,akkor nem nagyon orulnenk neki ,de van 2 hazimacskank akik nagyon aranyosak es soha nem adnam oket el semmiert :)
2012. júl. 28. 13:22
12/24 anonim válasza:
12:44 - gyönyörű :)
2012. júl. 28. 13:23
13/24 anonim válasza:
Házicicát, azon belül is az enyémet :). Előtte inkább kutyás voltam, nem kívántam hogy legyen cicám, aztán jött ő. Kb 2 hós lehetett, amikor szutykos szőrrel besétált a butikba, ahol dolgozok, mert szép idő révén nyitva tartottuk az ajtót. Azóta már egy éves, nagyon szép cica, fehér a bundája bézs, majdnem teljesen szabályos szív alakú folttal az oldalán. Nem tudtam otthagyni anno :).
2012. júl. 28. 13:46
14/24 anonim válasza:
perzsa es birman
a szep hosszu szoruk miatt
nekem most egy torok angoram van es egy felperzsam
2012. júl. 28. 14:52
15/24 anonim válasza:
Maine Coon egyértelműen. Eddig egy törzskönyves Maine Coonom volt ahhoz egyik régebbi macskám sem volt fogható. Ő óta nincsen de ha lesz csak is mc :)
2012. júl. 28. 15:42
16/24 anonim válasza:
12:44: Nagyon aranyos.
Egyetértek azokkal, akik elsősorban az egyéniség alapján kedvelnek egy cicát, én is így vagyok vele.
Ő pl. közönséges házicica (csak olyanok vannak nekünk, mind utcáról vagy menhelyről befogadott), de a legkedvesebb cicám:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.