Hogyan lehet elzavarni egy könyörgő cicát?
Igen,nekem is ez volt a gondom,hogy tőlem beleeszegethetett volna a cicakajába,de gondolom,mivel tudja a te odajáró szomszéd cicád is,hogy az nem az övé,próbál minél gyorsabban minél többet behabzsolni,és ezért nem lehet őket együtt etetni,feleszi a többi elől,morgás van,stb.
Még ha külön adnál is neki valamit,azzal sem elégedne meg szerintem,én is csak próbálkoztam ezzel,hogy legalább tudjam,evett a cica,de sokszor megjelent így is.
Talán beszélhetnél még egyszer a szomszéddal,hogy ne hozzon új cicákat futószalagon,mert ezzel téged hoz lehetetlen helyzetbe.Talán felfogja ezúttal. Gondolom,már beszéltetek erről,de ha az ő gyerekét amúgy sem érdeklik a cicák,csak amíg kicsik és cukik,akkor meg minek nekik ennyire macska?? Megbeszélhetnétek,hogy ha macskázni akar a gyerek,akkor jöjjön át hozzátok a kertbe esetleg,van ott elég cica,meglátod,annyira már nem lesz fontos neki,hogy át is menjen cicát simogatni! Meg ahogy nő a gyerek,már ennyire sem fogja érdekelni őt egy macska,mint most.
Mondd meg neki,hogy hiába kap otthon a macskája enni,mégis nálatok csinálja a balhét, és kicsit lódíts,mondd,hogy összeverekszik a tieiddel,bántja őket a kaja miatt,az már elég nyomós indok!
Én nem mondhatom,hogy fogadd be ezt a macskát is,mert így is soknak tűnik 6 cica,de ha esetleg mégis ez lesz,meg kéne egyeznetek,hogy nincs több új macska,ne hozzon már haza többet.Nem igaz,hogy nem bírják ki macska nélkül,mikor még a lakást is féltik tőlük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!