Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Fiúk vagy lányok a kis macsók?

Fiúk vagy lányok a kis macsók?

Figyelt kérdés
Lécci írjatok privibe, mert nem tudom, hogy kel ide képet felrakni! Nagyon fontos lenne megállapítani, hogy fiúk-e vagy lányok!!!
2009. júl. 15. 20:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nos én tudok számolni, írni és olvasni is! A tökincát én nem írtam lyuknak! Te a kommentedbe viszont 3 lyukról írsz! gondolkozz mielőtt írsz!
2009. júl. 18. 21:05
 12/15 A kérdező kommentje:

3 luk=lány

2 lyuk=fiú

Mit nem lehet ebbe érteni???????????????????????

2009. júl. 19. 07:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nézd már meg figyelmesen a képet amiről küldtem neked linket. Nem lehet igaz, hogy nem tudod eldönteni milyen nemű, főleg hogy a mellékelt ábra is mutatja. Nem lehetsz ennyire szerencsétlen, már bocsi. De ha nem tudod vidd el állatorvoshoz és majd megmondja.
2009. júl. 19. 09:39
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy nem tudom. Mikorelküldted a linket akkor már tudtam, hogy fiúk!!
2009. júl. 19. 09:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Kicsit sokáig tartott, de gratulálunk a sexvizsgálathoz!
2009. júl. 19. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!