Miért harap a kiscicám?
Figyelt kérdés
Van egy kb 8 hetes kiscicám akit ha kézből etetek és mondjuk túl kicsi a falat vagy ilyesmi megpróbálja "leharapni" az ujjam.Először csak nyalogatja majd ráharap mint a kajára.Mitől csinálja ezt?Etettem már kutyát is kézből,igaz hogy az felnőtt volt,de akár milyen kicsi volt a falat esze ágában se lett volna leharapni az ujjam:D A cicus kifogja nőni?Vagy meglehet tanítani arra hogy ne harapjon rá,mint egy darad húsra?Egyébként nagyon barátságos cuki cica aki imádja ha simogatjuk és ha meglát folyton szalad felénk.2009. júl. 15. 10:46
1/6 anonim válasza:
csak játszik. :) hamarosan kinövi.
2/6 anonim válasza:
és a foga is most nő. ilyenkor szerenek mindent rágicsálni. a kiskutyák is ilyenek.
3/6 anonim válasza:
egyet értek. nő a foga és valamit harapnia kell hogy ne viszkessen
4/6 anonim válasza:
" kiskutyák", macskáról van szó.
ebben a korban még próbálgatja a fogát, mindent a szájába vesz. Most van nekem is egy 2 hónapos kis macska az is ugyan ezt csinálja, és még a lábamat is "megtámadja" :)
5/6 anonim válasza:
A mi cicánk 1 éves.és ő is harapdál.azért hogy foglalkozzunk vele ő igy jelzi.5 napig nem voltunk otthon,és annyira vágyott már a simogatásunkra hogy úgy jelezte foglalkozzunk vele,dörgölőzött,és a lábujjamat harapdálta.még soha nem volt ilyen cicánk,először furi volt,de ő ilyen...így szeretjük!
6/6 anonim válasza:
de a kérdés, az evés közbeni ujj harapdálásra vonatkozik :) Szerintem amúgy ez teljesen véletlen. Lehet hogy a szag miatt az ujjadat is ennivalóak érzi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!