Vajon elvihette valaki a macskám?
Egyik nap a cicáim kint voltak az udaron. (3 cicám van) Az egyik eltűnt, és már 3-4 napja nem jött haza. Amelyik eltűnt, az olyan 3-4 hónapos lehet. Mit csináljak? Azt tudom, hogy plakátolnom kell, a környéken rengeteg embert megkérdeztem, minden nap ciccegek neki, keresgélem, de nincsen sehol. Valószínűleg valaki bevihette a házába...
Mit csináljak? Nagyon szeretem ezt a cicát, napokig sirattam. (sőt most is)
Mit csináljak????
Az én Mamám is nagyon szereti a cicákat,tudod szeretnek csak ugy csavarogni,a mamám is ettől félt,hogy valaki bevihette,de visszajött teljesen éppen ;) csak neki is kell egy kis kikapcsolodás :P
Ui.:Nyugi :)
14/F
úú.
te szegény:'(
(de nemááááááá)
Lehet,hogy bezárták véletlenül valahová egy időre,pl belopakodott egy garázsba,sufniba.Előfordul az ilyesmi,az én cicámmal is ez volt.Vagy csak elkóborolt és jól érzi magát valahol.
De azért keresd még!! És hívd ezerrel,nálam ez vált be,mikor már majdnem feladtam a reményt,meghallottam a hangját,ahogy ő is hívott.
És mindenképp nézzetek körül alaposan a környéken,amerre esélyes,hogy járhat,mert az autók tényleg a legveszélyesebbek! Én is néztem anno az út menti bokrok alatt,hátha ott esett baja.
Ha meg esetleg bevitte valaki,majd kiszökik,ha lesz rá módja,és hazatalál!
Hova valósi vagy? Hogy néz ki a cicád? Mert én csütörtökön találtam egy kiscicát, befogadtuk, igaz, fiatalabbnak nézem 3 hónaposnál, de lehet, hogy a tiéd.
Pécsi vagyok és a cica sima cirmos színű.
Ja és kislány cica.
(előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!