Létezik, hogy ilyen drága? Hol tudtok jobbat? Többi lent.
Ma voltunk állatorvosnál, és 13 ezer volt egy oltás, meg hogy kitisztította a fülét, mert valamitől koszos volt. (az külön volt 3500)
Megkérdeztük mennyi lesz az ivartalanítás és aztmondták,h körülbelül 20 ezer forint!
Hol tudtok Budapesten a II. kerületben jó és olcsó állatorvost?
Mert nekem -többek között itt is- azt mondták, hogy egy oltás 3000 körül van az ivartalanítás lánynak pedig 10 ezer^^
II. kerületben ne nagyon várj olcsóbbat sehol.
Én zuglóba járok állatorvoshoz a cicával, 2 kombinált (3 betegség ellen az egyik macskanátha volt a másik kettőre nem emlékszem) úgy, hogy az egyik veszettség elleni is volt, került 2 féregtelenítéssel 13ezerbe. itt kb feleannyi az ivartalanítás, mint amit te írtál. Lehet, hogy megérné egy másik kerületbe vinni...
Viccelsz...?
Budapest alapállapotban jóval drágább, a 12., 2. 5.,kerületek pedig az elit.
Vagy peremkerületekben keress, vagy pestközeli kisvárosban - sok jónevű állatorvosnak (ha ez is számít Neked)van itt-ott "falusi" praxisa is, ahol nem nyomja meg annyira a ceruzát.
Én ide hordom a cicáimat. Nagyon szimpatikusak és nem is annyira drágák. XI. kerület ugyan, de az nincs annyira messze, legalább buda. :)
Utolsó: Hát azért ez se olcsó..^^
Megnézzük a környéki kisvárosokban, mert mi pont a szélén lakunk:)
Csak azért jöttünk ide, mert egy ismerős mondta, hogy jó, meg nem is drága, de akkor összevissza beszél >_<
Köszi
mi egy nagyon kedves,szimpatikus doktornőhöz járunk,szerintem nem drága,mondjuk pl.1 éve 10ezer voltlánycicám ivartalanítása...de benne megbízom és a cicám is "szereti"
www.ujpestvet.hu/ujpestiallatorvos.mlap.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!