Hogy neveznétek el egy fekete-fehér kandur szfinx cicát?
Figyelt kérdés
valami nagyon ütös nevet keresek leendő szfinx cicámnak akit a hétvégén hozok el. várom a jo ötleteket:)2009. júl. 13. 11:38
13/20 anonim válasza:
Mivel ez a cica már az ókori egyiptomban is létezett, mindenképpen egyiptomi istenről nevezném el. Itt vannak ötletek, nekem az Ámon tetszik a legjobban, Ő volt a Napisten.
14/20 anonim válasza:
fröccs, forgács, géppisztoly, éhes, Milord , rakéta, cic, tomi, Béla, Artúr..
15/20 anonim válasza:
Majd oszd meg velünk, hogy végül milyen nevet kapott a cica.
16/20 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a sok tippet:)még morfondirozom, de amint megvan a név igérem megirom:) én valami komolyabbra gondoltam inkább mint mókásra:)pl Fantom, Lidérc, Dalton...ezek amik egyenlöre a toplistások:))de ha vkinek van még hasonló akkor irjatok:)
amugy van egy perzsám (Chloé) egy orientálisom (Sziporka):)))
2009. júl. 13. 21:48
17/20 anonim válasza:
19/20 anonim válasza:
Ha már az egyiptomi isteneknél tartunk, akkor Básztet, a macskaistennő. (:
20/20 anonim válasza:
Gízának fogom, ha majd lesz egy (ilyet szeretnék). Mondjuk a Sphinx is tetszik, de az túl fantáziátlan lenne.
De mindenképpen valami Egyiptomhoz kapcsolódót, azok tök jók szerintem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!