10 hetes kandúr macskánk ma éjjel bepisilt az ágyunkba. Mi ütött belé?
Figyelt kérdés
4 hete van nálunk, az első perc óta az alomban végzi a dolgát, eddig nem volt semmi gond. Ha idősebb lenne, azt gondolnám, kezd jelölgetni, de ehhez még kicsi. Egyébként semmi baja, rossz, mint az ördög, játszik, eszik stb.2012. júl. 15. 13:08
1/4 anonim válasza:
Még pici, érthető, hogy néha még nem alomba végzi a dolgát. Majd megtanulja.
2/4 anonim válasza:
Tiszta volt az alomja? Úgy értem, időben kicseréltétek? A miénk egyszer a táskámba pisilt, de ez a mi hibánk volt, mert későn cseréltük ki az alomját, és már elég piszkos volt. :)
3/4 anonim válasza:
Az enyem is ezt tette ennyi idosen, tobbszor is, nagyon sok bosszusagot okozva. Mindig leszidtam, kizartam a haloszobabol egy idore. Volt egy fura erzesem hogy szandekosan teszi, buntet valamiert. Nem jottem ra miert teszi es miert pont az agyba...magatol abbahagyta, kinotte. Azt tudom, hogy az almot nagyon tisztan kel tartani, mert ha ugy erzi hogy budos, akkor nem oda fogja vegezni a dolgat.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, mindig tiszta az alom, naponta többször kiveszem a piszkos részeket. Csomósodó alom, úgyhogy a pisi is könnyen eltávolítható.
2012. júl. 15. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!