Mit lehetne rühesség ellen tenni? FONTOS!
Szomszédomnak annyira fontos volt a kutyája, hogy mikor beteg lett nem hívott ki állatorvost, nem vitte el, felajánlottam hogy kifizetem, azt se, és lám elpusztult szegény. Először tisztázni kéne hogy fontos é vagy sem.
Ha állatot veszünk magunkhoz, azt kutya kötelességünk ápolni gyógyítani stb.
Ha van rá kereted vidd el te, mást nemigen tudsz csinálni. Vagy ijessz rá, hogy meghalt. Brutál de hátha megesik a szive.
Tehát a kérdés. Fontos? vagy Nem fontos?
Esetleg lehet hogy nem rühes szegény állat. De ha így folytatja akkor elpusztul. Döntés a te kezedben, vagy elviszed állatorvoshoz, vagy elpusztul.
Én is így gondoltam, hogy elviszem orvoshoz magam, de a szüleim nem hiszem, hogy jó szemmel néznék, hogy egy macskára költöm a pénzt, ráadásul akkor, ha nem is a miénk... :S
De megpróbálom rábeszélni a nagyszüleimet, hogy vigyék el állatorvoshoz. Csak az a baj, hogy a falusi idős embereknek ezt nagyon nehéz elmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!