Macskák és a toalett?
Ezt a részletet a wikipédiából szedtem ki:
A macskák betaníthatók az emberi használatra készített WC használatára is, melynek révén az alomtálca szükségtelenné válik. A betanítás, melynek során az alomtálcát egyre közelebb helyezik a vécécsészéhez, általában két-három hetet vesz igénybe.
Ezt próbálta már valaki? :)
Szobacica így egészséges, szobacica úgy egészséges, én attól is undorodom amikor macskaszőr van a kajámban vagy a számban, vagy a ruhámon, vagy az ágyamban, pedig imádom a macskákat.
Egyébként meg. Igen, a macskákat lehet a WCre szoktatni. Én még soha nem próbáltam, de ez teljességgel lehetséges. Az már csak személyes érzésem és véleményem, hogy felállna a szőr a hátamon ha a macskám ugyanoda sz*rna ahova én :)
Pfuj allat oda, macskaszor jaj! Es az megvan, hogy doglott allatok husat is megeszitek? Es az, hogy esely van arra, hogy azt a zoldseget amit esztek, minimum egy barmifele bogar levizelte?
A kerdeshez: A macska meglepoen konnyeden megtanithato arra hogy a wc-be vegezze a dolgat, ellenben, arra, hogy lehuzza maga utan, nem. Ez ez "zavaro" :)
az nem gond énis le tudom húzni
csak a **** macskaalomból már nagyon elegem van :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!