Ivartalanított macska vemhes lett. Halott már valaki ilyenről?
Nemrég volt egy hasonló kérdés, belinkelem neked:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__3110057-az-l..
Itt is arról van szó, hogy a méhe bennmaradt a cicusnak és csak a petefészkét vették ki, és így vemhes lett.
Én a kutyámmal jártam így. Szerencsére náluk elég nyilvánvaló jelei vannak a tüzelésnek. Engem az egészben az bosszantott, hogy direkt kértem, hogy vegye ki a méhét is, mire ő lebeszélt, hogy teljesen felesleges. Erre tessék, lehetett újra műteni, úgy, hogy ráadásul nagyon nehezen megy nála az altatás.
Még annyit hozzá tennék, hogy nagyon jól döntöttél, hogy ivartalaníttatod így is. Pár napja jól lehurrogtak mert vemhes macska ivartalanítása mellett voksoltam, pedig van épp elég feleslegesen megszületett alom épp elég.
Aki nem ért velem egyet, az kérem olvassa el azt a cikket: [link]
Egyet értek a cikk írójával, és megértem hogy miért tette. Az más kérdés, hogy valószínűleg én sohasem tudnám megtenni, hiába tudja az eszem, hogy ez a helyes.
Azért hihetetlen, hogy ilyen eset előfordul.
Én biztos mennék a másik dokihoz, hogy adja vissza a pénzt, mert azért nem olcsó dolog egy ilyen.
És jól döntöttél az újraivartalanításról, hisz először is azért csináltad, mert nem tudod vállalni a kicsiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!