Melyik szállítódoboz a jobb?
Szerintem a második jobbnak néz ki. 5000-4000 Ft-nál nem szeretnék többet költeni rá. Nem szükséges itató és egyéb dolgok bele, csak a dokiig tartó 10 perces utazást kell kibírniuk benne. Ti hol vettétek és mennyiért? A fresshnapf-ben néztem, de csak műanyak, szétesős kinézetű van, plusz egy nagyon nagy, ami a biciklis szállítás miatt nem felel meg.
Második:
Bizonyára nem volt még olyan műanyagajtós szállítódobozod, azért írsz ilyet. Mellesleg a fémajtós sem stabilabb, mert a dobozhoz azt is műanyag bigyók rögzítik.
9:58-asnak:
Dehogynem volt. Persze az is lehet, hogy a minőségével volt baj, és létezik működő is. De az enyémnél sajnos az történt, hogy a háromkilós macska nekidőlt, és a közepén meghajlott annyira az ajtó, hogy egyszerűen kiesett.
A mi cicáink a kisebb fajta macsekok és nem mozognak, hanem lefekszenek és bámulnak a nagyvilágba. A műanyagajtósok nekem is szétesősnek néznek ki, de ez elég masszívnak.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Szia!
Nekunk olyan hordozonk volt mint az elso kepen es a ropke 6 kilos cicamat gond nelkul szallitottuk benne, massziv, nem tort, nem hajlott, semmi baja nem volt. Egyedul azert csereltuk le, mert oriasira nott a cica es jobban erzi magat nagyobb hordozoban - ami egyebkent szinten ugyanilyen, csak kettovel nagyobb meretu. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!