A mai Napon találtam 3 Kismacskát és anyukáját egy híd alatt. Pár naposak lehetnek. És észre vettem, hogy egy kis lyuk van a mamamacska hasán! Esetleg valaki, hogy mi lehet és, hogyan kezeljem? Mert itt nincs állatorvos hétvégén főleg.
Kedves tőled ez, csak ennyit tudok írni!
Megható, én magam is befogadnám az összes kóbor cicát kutyát.
Szerintem hétfőn vidd el hozzá, mert a fertőzés terjedhet (rád szinte biztos nem veszélyes). Nem tudom, pénz dolgában hogyan állsz, mert az állatorvos házhoz is kimegy, csak persze nem ingyen.
A cicamamának tudsz csirkehúst vagy marhahúst adni? Ha a csirkét nyersen nem eszi meg, akkor enyhén sós vízben főzd meg neki. Még főzés előtt vagdald apró darabokra, hogy a só jól átjárja. Persze ne legyen túl sós, de a cicák jobban szeretik a kicsit sós ételt, talán így többet eszik és hamarabb megerősödik.
Előzőnek: Az egeret, madarat, pockot sem főve vagy legalább hőkezelve fogja és eszi meg. Sőt még csak meg sem mossa előtte. :)
Emberi fogyasztásra ia alkalmas, friss hústól a cicának sem lesz baja, kivéve természetesen a disznóhúst. Más kérdés, hogy vannak, akik a macskának már csak a hulladékot, maradékot adják oda, de az rendszerint nem is alkalmas emberi fogyasztásra.
Persze szó se róla, főzve a legbiztosabb.
Sziasztok! mindent megcsináltam amit a leirtak alapján a linket amit kitettetek megegyezett vele, és nagyon úgy néz ki helyre jött 90 % ban mert a szőre is és a seb is összehúzódott
Köszönet mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!