11/30 anonim válasza:
Előző vok!Én is feltehetnék egy képet a macskámról(mert igenis szép ő is)és kirakhatnám,hogy"na mennyire szép?ugye cuki?"stb... de biztos vok benne h szép és nem várom el h mindenki "agyon dicsérje"
13/30 Kriszti111 válasza:
NEM! Ezek nem szépek, hanem gyönyörűek <3
14/30 A kérdező kommentje:
Nem várom el hogy agyon dicsérjék,csak egy kérdés volt,nem tudom miért kell kötekedni!!Azt hiszem az összes kicsit elajándékozom mert szerintem a szomszéd mérgezi a cicákat és az anya macska is igy pusztult el :(
2012. júl. 2. 16:11
15/30 anonim válasza:
Az en kiscicaim is 3 hetesekma adtam nekik aztatott macskatapot es megettek,szoval ha akarod probald ki!
Amugy nagyon aranyosak,vigyazz rajuk!!!
17/30 anonim válasza:
Aranyosak. Leginkább az a kis pöttyös hasú. A szomszeddal meg csinalj valamit.
18/30 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom mit csinálhatnék,ha nincs bizonyíték...Szerintetek?:(
2012. júl. 5. 20:41
19/30 anonim válasza:
Pár napja volt hasonló kérdés, az nem te voltál?
Én azt javaslom, keresd meg a tetovált éllatmentőket, facebookon is megtalálod őket, vagy Google. Az említett kérdésre válaszolva ott megadtam az elérhetőségüket.
Persze csak akkor tedd, ha biztos vagy a szomszéd bűnösségében. Ők nem fognak nyomozni, de elbeszélgetnek vele. Ne megverésre gondolj, de biztos vagyok abban, hogy a szomszéd nem fog akarni újabb elbeszélgetést.
20/30 A kérdező kommentje:
Én csak egyszer tettem fel itt kérdést,köszönöm hogy válaszoltál,megnézem amit irtál!
2012. júl. 6. 07:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!