Mi baja lehet a cicámnak? Mivel tudok segíteni rajta?
Szomorú, hogy épp akkor nem elérhető az állatorvos, amikor szükség lenne rá.
Nekem húsvét előtti szombaton záródott el az ivartalanított kandúrom húgycsöve. A közeli állatorvosok nem rendeltek, az egyetlen meg, aki ügyelt, közölte, hogy nem vállalja a kezelést. Azóta sem értem, miért nem vállalta, de most legalább már tudom, kihez nem fogok SOHA állatot elvinni.
Így aztán húsvét vasárnap reggel vonaton elvittem a cicát a 70 kilométerre lévő székesfehérvári állatklinikára, ahol éjjel-nappali ügyelet van. Igen borsos áron ugyan, de megmentették az életét.
Neked is csak azt javasolhatom, hogy próbálj még az éjjel eljutni egy állatklinikára.
Én is csak azt tudom mondani mint az előttem lévők. Szerintem egész éjjel legyél ott mellette, ne aludj el, mert ha mégsem éli túl az éjjelt akkor jobb ha az utolsó óráiban mellette vagy, úgy talán neki is kicsit jobb és holnap reggel neked is könnyebb lesz valamennyire hogy ott voltál mellette.
DE REMÉLJÜK EZ NEM FOG BEKÖVETKEZNI !!!!
Írj holnap hogy mi lett vele !!!!!!!!!!!!!!!!
"szüleim pedig nem hajlandóak elvinni :("
Pedig írtad, hogy van kocsitok. Te nyilván nem írhatod le, mert a szüleid megtorolnák, de én megtehetem:
A szüleid igen kegyetlen, érzéketlen és lelketlen emberek. Ha már a kiscica szenvedése nem indítja meg őket, akkor legalább arra gondolhatnának, hogy a fiukat/lányukat megkímélnék sok szomorúságtól, ha segítenének orvoshoz vinni a cicát. Emellett nagyon rossz példát is mutatnak, a felelős állattartás nem az, amit ők tesznek. Szégyellhetik magukat.
Elnézést, ha kicsit durva voltam, de hogyan képes valaki végignézni egy szerencsétlen, kiszolgáltatott, beteg cica szenvedését, és nem segíteni, amikor módja lenne rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!