Normális egy vemhes macskánál ez a viselkedés?
Még számításaim szerint kb. 2-3 hét hátravan az ellésig, de már napok óta csak fekszik egyik helyről a másikra, panaszosan nyávog, ha meglát valamelyikőnket, enni eszik és iszik is, de amúgy olyan levert és bágyadt.
Azt honnan veszem észre, ha véletlenül elpusztul benne egy kiscica? Félek, nehogy baja legyen, voltam vele állatorvosnál aki azt mondta, hogy a vemhesség nem betegség, de én mégis aggódok miatta. Fogalmam sincs, hogy tényleg valami baja van-e, vagy egyszerűen ilyen hatással van rá a vemhesség. Amúgy is egy nyugodt cica volt, tehát nem ugrálós, kapkodós, hanem megfontolt és lassú tempójú. Lehet, hogy most így reagál erre a megváltozott állapotra?
Szerintem lehetséges hogy nincs baja.
De az én macskámat ivartalanítani kellett mert 1 hó és fél hét után elvetélt benne egy kismacska és neki ugyan ez volt az állapota szerintem a biztonság kedvéért ugorj le a dokihoz nem fog tőled sokat kérni csak ha meg kell műteni mert akkor ivartalanítja is.
Szívesen! (2 vagyok)
Akkor örülök hogy nem lett semmi baja! Remélem egészségesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!