Mikor engedjem össze a kismacskámat a Tacskómmal?
Leültetted/fekteted a tacsit,a cicát pedig lerakod elé. Ha nem agresszív,akkor nagyon megdicséred.Ha ugat/morog akkor leszidod. Azért bámulja,mert új neki és érdekli szerintem.:)
Az egy jó jel,hogy nem örjöng ,hogyha meglátja,akkor szeirntem cska idő kérdése hogy összeszokjanak.
Szerintem ha nem verekszenek össze, akkor azért nincs ott nagy összeférhetetlenség, én összeengedném őket. Legyél mellettük, etesd őket egyszerre, játssz velük közösen.
Az én kistestű kutyám az utcán mindig kergeti a macskákat, de lakásban remekül eljátszik a tesómék cicájával. Inkább a macskára figyelj oda, ő nagyobb kárt tud tenni.
Második: Megpróbáltam a közös programokat,de Lili és Szecska (cica neve :D) mindig szemkontaktusban vannak.. Lili erőt merített magán és odaballagott a macskához, de ő szemérmetlenül fújt egyet és szemen karmolta mm-ek híján.:(
Így nem lesz túl fényes.. és majd én leszek szomorú, ha már Lili sem érdeklődik a macsek iránt. Ráadásul, ha kirántja a szemét.. :( A macska bántja a kutyát, kicsit fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!