Valaki tud eladó fehér perzsa cicát Budapest környékén?
RD05 inkább vegyen szaporitótól mint kennelből?? :)
Te aztán nagyon okos egy ember vagy!
Mindenképpen kennelből! Én is 60ezerér vettem és megérte!
Egyáltalán nem bántam meg! :)
Elküldené szegényt..szaporitóhoz..Gratulálok...ott aztán pénzt költhet egy cicára... :) Orvosságok meg minden..aztán már az a cica is benne lenne 60ezerbe :) és megis halna.. Gratula ügyes vagy!! :)
Kérdező remélem nem 20 meg 30ezerér fogsz venni cicát mert akkor beteg cicát veszel!Nem mindenki oltsa be...tehát még az oltást is fizesd...
Inkább vedd meg 60ezerér az egészséges macskát! Ami már be van oltva féregtelenítve..stb..
Kedves utolsó!
Kinek mi a tenyészet..Nekem az Orchideal se más mint egy szaporító aki azt se tudja,hogy kell kinézni egy szép macskának.
Dehogy küldeném szaporítóhoz,de egy normális tenyészőhöz mindenképp.
Egyébként úgy beszélsz a pkd-s macskádról mintha nem becsülnéd az életét.Miután van pkd-s cicám és számomra minden év/nap egy ajándék vele és nem nagyképűségből,de mi voltunk az elsők akik vették a fáradságot és teszteltettek rendes teszttel pkd-ra,így talán értek valamicskét a dologhoz,de hidd el a tenyészeteket is látom és megtudom állapítani,hogy mi a jó és mi a rossz.Mindenesetre az már régen rossz ha 40-50 macskával tenyészt valaki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!