S. O. S. segítség egy újszülött pici cicának! Mit tegyek?
uhh, ez viszont így gáz :/. tudom, milyen kaki ez így, mint írtam, nemrég (3 éve egész pontosan) én és az anyukám is végigjátszottuk ezt 4 kiscicával, minden nap pisi-kaki, cumisüvegezés... nem volt könnyű, kicsit úgy éreztem, hirtelen született 4 kisgyerekem (persze nyilván egy gyerekkel ezerszer nehezebb, de nekem még ez is kihívás volt), anyukám sokszor ki is borult és már fontolgatta, hogy valakivel meg kéne fojtatni őket, de én nem engedtem... aztán végül is szépen felcseperedtek a cicák, iszonyú nagy szerencsével sikerült is őket szétosztogatni ismerősök között, egy cica nálunk maradt, ő azóta is elég érdekes példány amúgy, nagyon "emberi", egészen a gyerekünknek érezzük őt :).
na, ez nem fontos a te problémád szempontjából, csak azért meséltem el, hogy tudom, milyen macerás és tök nehéz, és hogy valószínűleg (ahogy írtad is) 2 kicsi mellett 0 időd van egy kiscicára, de ha úgy adódna a sors, és nálatok maradna (mondom ezt úgy hogy abszolút nem ismerem a helyzeteteket meg a macskatartáról való véleményedet stb), hidd el, a cica tudni fogja, mennyit törődtél vele, igazán kedves és hűséges macska lesz belőle nagy korában, szóval, nem megy kárba az ilyesmi. ha meg sikerül neki gazdit, vagy még jobb lenne, ha rögtön gazdival együtt pótmamát is találni, akkor is egész életedben boldogítani fog a tudat, hogy megmentettél egy picike életet. legalább is nálam így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!