Szerintetek ciki, ha úgy foglalkozom a macskámmal, mint más a kisbabájával?
Szia! Én is mindig előbb adok nekik enni mint magamnak(ez azért is praktikus, mert akkor nem mennek oda kuncsorogni, hogy neki egy-egy falatot). Másrészt meg ameddig én megreggelizek addig már ők is, már mosakodnak, játszanak, nem arra várnak, hogy a gazdi adjon enni nekik.
Velem is velem alszanak, lekopogom, hogy kb. 5 évenként vagyok beteg, és még véletlenül se motoszkál a fejemben, hogy majd a macskám betegít meg. Tiszták hisz benti macskák. Több bacit lehet összeszedni mindenfelé a napi rutin alatt(busz, étterem, villamos, pénz...) És a macskák megérdemlik, mert viszonozzák azt a szeretetet és törödést amit adsz nekik. Csak így tovább :)
ezek szerint énis gáz vagyok, amint hazajövök rögtön felkapom és szétpuszilgatom mert hiányzott és én is inkább hazajövök hozzá hogy ne legyen egyedül szegénykém. imádom az illatát így sokat szagolgatom mert megnyugtat :D
éjszaka meg magamhoz ölelem az ágyban mint egy kis plüssállatot hogy doromboljon nekem mert megelőzi a szívritmus-zavart és amúgyis jólesik. a kajával nincs sok gond, mert imádja a száraztápot, csak a vízre figyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!