Nem szeretném ivartalanítani a macskám. (Sok rosszat olvastam róla. ) Van valami más megoldás?
"Arra lettem volna kíváncsi, hogy biztonságos gyógyszeres kezelés van-e?"
Van, de igen súlyos mellékhatásai vannak, ezért le sem írom a nevét. Konkrétan előbb-utóbb daganatos lesz tőle a cica. Ismerős adta a lánycicájának éveken át azt a bizonyos tablettát, 7 éves korára emlődaganatos lett a cica. Megműttette a daganattal, és a műtét jóval többe került, mint amennyi lett volna az ivartalanítás.
A szomorú az egészben az, hogy kb. egy évvel később újra megjelentek a daganatok. Az orvos is megmondta neki, hogy egyértelműen a tablettától lett.
Az ivartalanítás macskánál nem kerül annyiba!! Én tavaly előtt vidéken ugyan,de 8000Ft-ot fizettem.
A kandúrod meg nem az ivartalanítás miatt lett köves, hanem a génjei és a táplálás minősége miatt.. A sok száraztáp nem jó a kandúroknak, figyelni kell. Hosszú távon sokkal jobb lenne neki is, ha kiveteted a méhét-ahogy előttem szólók már kifejtették. Biztos találsz olyan rendelőt, ahol részletekben fizethetsz.
És igen -csak ivartalanítási kötelezettséggel adnak örökbe menhelyről állatot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!