3 órája ivartalanított kandúr cicámmal mit csinljak?
Még szédülni fogy egy darabig. Az én macskám nekiment a szekrények, amikor az altatás után elkezdet járkálni! :)
Ha gondolod virrasz vele. Ha lakásban van, és úgy mászkál, hagyjad, visszatalál a helyére.
A mi kandúrunk is ment a Wc-hez és tök kómás volt de mégis az volt az első dolga. :)
Tényleg jó ötlet a közelébe tenni:)
jobban van :) épp itt szunyókál mellettem. este ment még 2 kört a szobában, aztán visszafeküdt az ágyába és reggel 6ig aludt,aztán jött a szokásos nyígózás,hogy vigyem ki. szegény alig tudott még reggel is a lépcsőn lemenni,még ingatag volt :))
egyébként igen biztos azért hányta ki mert előtte evett. direkt kérdeztem is anyát,hogy nem mondta a doki hogy már elötte ne egyen? mert mindenhol ezt olvastam :S de nem mondta,szóval igy még elötte 1 órával is bőszen falatozott. de már megvagyok nyugodva,reggel fura volt a szeme,mintha tudta volna hoyg mit tettem vele, még lelkiismeretfurdalásom is volt :S
szerintetek mikorra várható z,hogy nem akar elcsászkálni itthonról? szobacica és épp ezért lett ivartalanítva ,mert már nem bírta a család a folyamatos sírását..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!